Обрасци

Обрасци захтева и притужби

Јавне набавке

Конкурсна документација за набавке мале вредности

Јавни конкурси

Опис конкурса и документација

Службe за информисање

Служба за информисање оштећених и сведока

Вести и саопштења

Саопштења за јавност  

kajl skot vjt

Више јавно тужилаштво у Нишу, данас је имало част да угости амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији, господина Кајла Ската. Посета је организована у сарадњи са Републичким јавним тужилаштвом и Апелационим јавним тужилаштвом у Нишу, чији су представници, заједно са Вишим јавним тужиоцем у Нишу и руководиоцем Посебног одељења за сузбијање корупције, такође присуствовали састанку. 
 
Разлог данашње посете господина Ската било је непосредно упознавање са функционисањем овог тужилаштва и Посебног одељења за сузбијање корупције, као и постигнутим резултатима у претходном периоду, са циљем пружања даље подршке оснаживању тужилаштва и његовог ефикаснијег деловања у складу са надлежношћу предвиђеном Уставом и законом. У том смислу било је речи о успешно спроведеним специјализованим обукама за носиоце јавнотужилачке функције али и о предстојећим едукацијама које се организују под покровитељством Амбасаде САД у Србији а које су од великог практичног значаја за рад тужилаштва. 
 
Овом приликом се још једном захваљујемо господину Кајлу Скату и свим сарадницима који су учествовали у организацији посете услед које је на посебан начин дат значај тужилаштву као државном органу и подстицај за унапређење будућег деловања и сарадње.